Özkoç: Erdoğan, İmralı'yla arasındaki bağlantıyı açıklamalıdır

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Selahattin Demirtaş'ın İmralı'ya hesap vereceği" sözüne ilişkin paylaşım yaptı: "Karşınızda Kuvayi Milliyecileri bulursunuz"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Edirne’deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek" sözleriyle ilgili konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Erdoğan, İmralı'yla arasındaki bağlantıyı açıklamalıdır" dedi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Özkoç, "Saraydakilere sesleniyorum; siyasi ikbaliniz uğruna teröristlerle bir araya gelirseniz karşınızda Kuvayi Milliyecileri bulursunuz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta AK Parti Grubu'nda yaptığı konuşmada, “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek. Onların da kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Selahattin Demirtaş'ın da İmralı'ya hesap vereceği" şeklindeki sözüne ilişkin Kılıçdaroğlu, "İmralı’nın postacılığına soyunmuş, öyle anlaşılıyor. Posta memuru mu kendisi?" demişti. (HABER MERKEZİ)