Özhaseki tepki toplayan 'villa gibi evler' sözlerine sahip çıktı: Algı yapıyorlar

Mehmet Özhaseki'den 'villa gibi evler' sözleri üzerine başlatılan algı çalışmasına yanıt: Sağlam, güvenli konutlar teslim etmeye devam edeceğiz

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Depremzedeler için yapılan evlerle ilgili açıklaması tepki toplayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sözlerini "algı çalışması" diyerek savundu.

"Deprem bölgesinde yaptığımız şimdiki evlerin standardı eskisinden çok yüksek... Gidip köy evlerini teslim ettiğim ve misafir olduğum ev sahipleri, 'Allah razı olsun. Bak evimiz yıkıldı (eğer ölüler de yoksa) yıkıldığı iyi olmuş, bize mis gibi villa verdiniz' diyor" ifadelerini kullanan ve sözleri büyük tepkiye neden Özhaseki'den ikinci açıklama geldi.

'ALGI ÇALIŞMASI YAPMAK İSTEYENLER'

Eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt veren Özhaseki, "Deprem gibi hayati bir konuda bile algı çalışması yapmak isteyenler, vatandaşlarımızın söylediklerine kulak versinler - Vatandaşımız şöyle söylüyor: “Bize mis gibi villa verdiniz” Vefat eden kardeşlerimizi geri getiremeyiz. Ancak geride kalan yakınlarına sağlam, güvenli konutlar teslim etmeye devam edeceğiz.

 

 

 

(HABER MERKEZİ)