Özgür Özel: Genel başkanlığa aday olursam benden duyarsınız

CHP'deki 'değişim' tartışmasının ön safında yer alan ve genel başkan adayı olacağı öne sürülen Özel, açıklayacağı tutum belgesinin "genel" olacağını ve adaylık anlamına gelmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "yeniden adaylık" açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel, partideki "değişim" tartışmalarına ilişkin açıklayacağı 'tutum' belgesinin hazırlıklarını sürdürüyor. 

Medyascope'tan Cansu Timur'a konuşan Özel "Tutum belgesi"nin genel başkan adaylığı açıklaması olacağı iddialarına yanıt verdi.  

Tutum belgesinin genel konularla ilgili olacağını ve adaylık anlamına gelmediğini belirten Özgür Özel, "Aday olup olmayacağım anlamına gelmez. Aday olursam benden duyarsınız.” dedi.

Özel “genel başkan adayı olacak” haberleri ile tutum belgesinin açıklanmasına ilişkin zamanlama sorusuna ise şu yanıtı verdi: "İlçe kongrelerini tamamlamadan öyle bir şey açıklamayacağız. Bu konuda önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız." (HABER MERKEZİ)