Oyunculuğa ara veren Emma Watson: Uzaklaştığım için çok memnunum

Harry Potter serisinde canlandırdığı Hermione karakteriyle tanınan İngiliz oyuncu Emma Watson oyunculuktan uzaklaşmaktan "çok memnun" olduğunu söyledi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Güzel ve Çirkin", "Küçük Kadınlar" ve "Harry Potter" serisi gibi yapımlarla tanınan İngiliz oyuncu Emma Watson, geçtiğimiz aylarda oyunculuğa ara verdiğini açıkladı. Vogue dergisine konuşan Watson, oyunculuktan uzaklaşma kararıyla ilgili konuştu.

Ntv'nin aktardığı habere göre, 10 yaşından beri oyunculuk yapan Watson şu ifadeleri kullandı:

"Oyunculuktan uzaklaştığım için çok memnunum çünkü daha önce sahip olduğumu düşünmediğim bir şekilde kendi sesime, yaratıcı alanıma ve egemenliğime sahip olduğumu hissediyorum. İşlerin bir süreliğine karışmasına ve sırada ne olduğunu bilmeme konusunda kendime izin verdiğime çok memnunum çünkü ulaştığım farkındalığı hiçbir şeye değişmezdim."

Dünyanın en başarılı, en güzel, en inanılmaz kişilerinden bazılarıyla yan yana gelme şansı elde ettiğini belirten oyuncu, "Bu noktaya geldiğinizde, eğer kim olduğunuzu sevmiyorsanız ya da kimse izlemediğinde yaptığınız şeyden zevk almıyorsanız, sizi hiçbir şekilde mutlu ya da memnun edecek bir başarı düzeyi olmadığı çok açık bir hal alıyor" dedi.

 

OYUNCULUĞA GERİ DÖNECEK

Gelecekte oyunculuk kariyerine döneceğini belirten oyuncu, "Bekleyip önüme neyin çıkacağını göreceğim için mutluyum. Yaptığım işi seviyorum. Mesele, kendimi farklı yüzlere ve kişilere bölmek zorunda kalmayacağım bir yol bulmak. Ve artık robot moduna geçmek istemiyorum" diye konuştu. 

'PEK MUTLU DEĞİLDİM'

Watson, oyunculuğu bırakma kararıyla ilgili "Dürüst olmak gerekirse pek mutlu değildim. Gerçekten zor bulduğum şey çıkıp da üzerinde pek de kontrolüm olmayan bir şeyi satmak zorunda kalmaktı.  Sürecin içinde yer almadığım şeylerin yüzü ve sözcüsü olmak zorunda kalmak çok zordu. Sorumlu tutuluyordum ve bu gerçekten sinir bozucu bir hal almaya başlamıştı çünkü bir sesim veya söz hakkım yoktu" ifadelerini kullanmıştı.