Oyuncu Meryl Streep kendi rekorunu kırdı

Oyuncu Meryl Streep, Altın Küre tarihinde en çok aday gösterilen oyuncu olarak kendi rekorunu kırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar ve Emmy ödüllü oyuncu Meryl Streep, 'Only Murders in the Building' dizisindeki rolüyle 81. Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde aday gösterildi. Toplam adaylık sayısını 33'e çıkaran Streep, Altın Küre tarihinde en çok aday gösterilen oyuncu olarak kendi rekorunu kırdı

81. Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Streep ile Elizabeth Debicki (The Crown), Abby Elliott (The Bear), Christina Ricci (Yellowjackets), J. Smith-Cameron (Succession) ve Hannah Waddingham ile (Ted Lasso) aday gösterildi. 

Meryl Streep, daha önce "Demir Leydi" (The Iron Lady), "Fransız Teğmenin Kadını" (The French Lieutenant's Woman), "Angels in America", "Tersyüz" (Adaptation), "Julie & Julia", "Şeytan Marka Giyer" (The Devil Wears Prada), "Sophie'nin Seçimi" (Sophie's Choice) ve "Kramer Kramer'e Karşı" (Kramer vs. Kramer) filmleriyle Altın Küre kazandı.

Toplam 9 ödülle tüm zamanların en çok Altın Küre kazanan oyuncusu olan Meryl Streep, ayrıca 2017'de Altın Küre kapsamında verilen Cecil B. DeMille Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nün de sahibi oldu.