Oyuncu Marilyn Eastman öldü

"Yaşayan Ölülerin Gecesi"nde canlandırdığı Helen Cooper karakteriyle tanınan oyuncu Marilyn Eastman öldü. Oyuncu, 87 yaşındaydı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Yaşayan Ölülerin Gecesi" (Night of the Living Dead) filminin oyuncularından olan Marilyn Eastman, Florida'nın Tampa kentinde öldü. 87 yaşındaki oyuncunun ölümünü, oğlu John Eastman Facebook'ta duyurdu. 

John Eastman paylaşımında, "Marilyn bir tiyatro, televizyon ve radyo sanatçısı olduğu kadar yazar ve yapımcıydı. Daha da önemlisi, kardeşimi ve beni tek başına büyüten çalışkan bekar bir anneydi. Sayısız 'Yaşayan Ölülerin Gecesi' hayranı tarafından kendisine gösterilen sevgi ve ilgiden ne kadar keyif aldığını anlatamam” yazdı.

George A. Romero'nun klasikleşen filminde Helen Cooper karakterini canlandıran Eastman'ın ölüm haberi üzerine The George A. Rome Vakfı da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Marilyn Eastman'ın öldüğü haberini büyük bir üzüntüyle doğruluyoruz. Bu acılı zamanda tüm aile üyelerine huzur diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Hollywood Reporter'ın haberine göre, Eastman, "Yaşayan Ölülerin Gecesi"nin oyuncu kadrosunda yer almasının yanı sıra, George A. Romero korku klasiğinin finansmanına, makyaj, dekor ve ses bölümlerine de yardım etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)