Oyuncu Mahir İpek: Bu İstanbul ömrü uzatır

Oyuncu Mahir İpek, "Bayramda İstanbul'un büyük çoğunluğu gitmiş. Benim için en güzel yanı bu bayram dönemleri. İşte huzur bu..." dedi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Mahir İpek, ikamet ettiği Cihangir'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. İpek, yıllardır Cihangir'de yaşadığını, nüfusun bir bölümünün bayram dolayısıyla şehri terk ettiği için İstanbul'u en çok bayramlarda sevdiğini söyledi. 

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre, İpek, "Cihangir benim mahallem, yıllardır da burada yaşıyorum. Bayramda İstanbul'un büyük çoğunluğu gitmiş. Benim için en güzel yanı bu bayram dönemleri. İşte huzur bu... Şuradan şuraya bir saatten fazla gidiyorsun ama şimdi üç beş dakikada ulaşmanın lüksü ömrü uzatıyor" dedi. 

'AŞK GÜZELDİR AMA HAYATIMIN İÇİNDE OLMASI DA ELZEM DEĞİL'

Bir süredir hayatında birinin olmadığı bilinen İpek, aşkın hayatında elzem bir durum oluşturmadığını belirterek, "Şu anda çok başka şeyler düşünüyorum. Tabii aşk güzeldir ama bunun hayatımın içinde olması da elzem değildir. Sıkıntılı bir süreçten geçti ülke. Böyle bir iki ay kafa dinleyip daha motive olup yeni sezonu düşünüyorum. Hayatımda hem tiyatro hem de program var" ifadelerini kullandı.