Oyuncu Mads Mikkelsen, 'Fantastik Canavarlar'da Johnny Depp'in yerini nasıl aldığını anlattı

Mads Mikkelsen, "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları" filmine nasıl dahil olduğunu anlattı. Oyuncu, "Depp'in yaptığı şeyi kopyalamak istemezsiniz, yaratıcılık konusunda bir intihar olur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçen hafta vizyona giren "Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları"nda Gellert Grindelwald rolüyle izleyicilerle buluşan oyuncu Mads Mikkelsen, The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda filme dahil olma ve Johnny Depp'in yerini alma süreciyle ilgili konuştu. Filmin oyuncu seçim sürecinin "kaotik" olduğunu belirten Mikkelsen, Depp'in yerine geçip geçmeme konusunda karar vermesi için yalnızca iki günü olduğunu anlattı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, çekim sürecinin aksamaması için hızlı karar vermesi gerektiğini belirten Mikkelsen, ilk iki filmi izleyip, üçüncü filmin de senaryosunu okuduktan sonra bunun "harika bir hikâye" olduğunu düşündüğünü söyledi. Daha önce belirli bir şekilde yorumlanmış bir karakteri canlandırma konusunda konuşan oyuncu, "Depp'in yaptığı hiçbir şeyi kopyalamak istemezsiniz, bu yaratıcılık konusunda bir intihar olur. Rol mükemmel bir şekilde canlandırılmış olsa bile onu kendinize ait hale getirmek istersiniz. Ama yine de daha önce olanla aranızda bir çeşit köprü kurmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

"Fantastik Canavarlar" serisinin ikinci filmi "Grindelwald'ın Suçları"nda Gellert Grindelwald olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu Johnny Depp'in, Amber Heard'e şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme geldikten sonra, Warner Bros. tarafından filmden ayrılması istendi. Depp'in üçüncü filmin kadrosundan ayrılmasının ardından Grindelwald rolüne Mads Mikkelsen getirildi.