Oyuncu Kit Harington: Jon Snow hiç iyi durumda değil

Oyuncu Kit Harington, Jon Snow dizisi hakkında açıklamalarda bulundu. Harington, "Dizinin sonunda iyi olduğunu görmek istedik ancak o hiç iyi durumda değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Game of Thrones serisinde Jon Snow karakterini canlandıran oyuncu Kit Harington, Jon Snow dizisi hakkında konuştu. Oyuncu, Snow’un mevcut durumunun “hiç de iyi olmadığını” söyledi. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, Entertainment Weekly’ye konuşan Harington, karakterin içinde olduğu duruma dair açıklamalar yaptı. Jon’un psikolojik durumunu anlatan Harington, "Bence ona sorsaydınız, ucuz kurtulduğunu düşünürdü. Dizinin sonunda onu o hücrede bulduğumuzda, kafasının kesilmesine hazırlanıyor ve bunu istiyordu. O bitmişti. Sur’a gönderilmesi onun için en büyük hediye ve aynı zamanda, en büyük lanet" ifadelerini kullandı. 

'JON SNOW'UN TRAVMALARLA YAŞAMASI İLGİNÇ OLACAK'

Harington, sözlerine şöyle devam etti:

"Bütün bu geçmişiyle oraya geri dönmeli ve hayatını Dany’yi nasıl öldürdüğünü, Ygritte’in kollarında nasıl öldüğünü ve Oly’nin nasıl asıldığını düşünerek yaşamalı. Tüm bu travmalarla yaşamak… Bu ilginç olacak. Bu yüzden dizinin sonunda iyi olduğunu, her şeyin yolunda olduğuna dair küçük bir gülümseme görmek istedik. Ancak o hiç iyi durumda değil."

"Snow" adıyla bilinen dizi, erken geliştirme aşamasında. Game of Thrones'un yaratıcısı George R.R. Martin’in de dahil olacağı projede, başrol Kit Harington da yapımcılar arasında olacak.