Oyuncu Ezra Miller'a 'The Flash' filmi öncesi basın kısıtlaması

"The Flash" ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Ezra Miller'ın taciz ve saldırı suçlamalarıyla gündeme gelmesi nedeniyle vizyon öncesi basının karşısına sadece bir kez çıkacağı duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DC evrenindeki ilk başrol filmi "The Flash"ta Barry Allen olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanan Ezra Miller, film gösterime girmeden önce basının karşısına fazla çıkmayacak. Miller, son dönemde birden fazla taciz ve saldırı suçlamasıyla gündeme gelmişti.

Ntv'nin aktardığına göre, 16 Haziran'da vizyona girecek olan film için bir kez prömiyer yapılacak. Variety dergisine konuşan bir kaynak, "Ezra kendi hakkında değil, film hakkında konuşulmasını istiyor" dedi. 

Bir başka kaynak ise, filmin bugüne kadar herhangi bir önizleme sırasında tam olarak yayınlanmayan bir gizli sonu olduğunu ve bunu korumak için gizli tutulduğunu iddia etti.

Ezra Miller, Hawaii'de defalarca saldırı suçundan tutuklandı, Almanya'da bir kadını tacizle, İzlanda'da birini boğmakla, Vermont'ta üç küçük çocuk ve annesini "güvenli olmayan bir çevrede" alıkoymakla suçlandı. Oyuncu, Vermont'ta hırsızlıktan ceza aldı.