Ezra Miller'ın bir kadın ve üç çocuğunu güvenli olmayan bir ortamda barındırdığı iddia edildi

Ezra Miller, bir kadın ve çocuklarını güvenli olmayan koşullarda barındırmakla suçlanıyor. Kaynaklar, evin çevresinde silahların bulunduğunu ve çocukların bunlara erişebildiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son aylarda adı suçlamalarla gündeme gelen oyuncu Ezra Miller’ın bir kadın ve üç çocuğunu, uygun olmayan koşullarda ağırladığı iddia edildi. 

Kayıp Rıhtım'ın The Guardian'dan aktardığı habere göre, Miller, eşinden boşanan 25 yaşındaki bir kadını ve üç çocuğunu Vermont'ta bir çiftliğe davet etti. Rolling Stone dergisine konuşan kaynaklar, evin çevresinde başıboş silahların bulunduğunu ve çocukların bunlara rahatça erişebildiğini belirtti.

Rolling Stone’un eriştiği video görüntülerinde de oturma odasının etrafında en az sekiz saldırı silahı, tüfek ve tabanca görülüyor. Ayrıca bazı silahların bir yığın doldurulmuş hayvanın yanına yerleştirildiği ifade edildi. Kaynaklar ayrıca Miller’ın çocukların önünde sık sık uyuşturucu madde kullanıldığını ve uygun havalandırma koşullarının sağlanmadığını söylüyor.  

KADIN, İDDİALARI YALANLADI

Çiftliğe davet edilen kadın ise söz konusu iddiaları reddetti. Ezra Miller sayesinde üç küçük çocuğunun güvenli bir ortamda bulunduğunu belirterek, “İnsanlar nefsi müdafaa amaçlı ateşli silahlara sahip olabilirler ve emin olun evde çocukların asla erişemediği bir bölümünde saklanıyorlar… Çocuklarım, Ezra’nın onlara sağladığı güvenli ortam ve iyi beslenme sayesinde hem şifa bulmuş durumdalar hem de çok rahatlar” dedi.