İddia: Warner Bros. yöneticileri Ezra Miller'la anlaşmasını bitirecek

İddialara göre, Ezra Miller, "The Flash" sonrasında DC Sinematik Evreni filmlerinde yer almayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yıl içerisinde saldırı suçlamasıyla Hawaii'de iki kez tutuklanan Ezra Miller'ın 23 Haziran 2023'te vizyona girmesi planlanan "The Flash" filminden sonra DC Sinematik Evreni filmlerinde olmayacağı iddia edildi. Aktarılan bilgilere göre, Warner Bros., oyuncu ile olan anlaşmasını sonlandıracak. 

Kayıp Rıhtım'ın Deadline’dan aktardığı habere göre, yapım şirketinden birkaç kaynak Warner Bros.'un Miller için yardım almaya çalıştığını söyledi. Ancak olumsuz haberler gelmeye devam ettiği için oyuncunun 'daha fazla iddia olup olmadığına bakılmaksızın, gelecekteki evrende ileriye dönük planların bir parçası olmadığı' belirtildi.

Ayrıca, stüdyonun farklı oyuncu arayışlarına başladığı ve Dylan O’Brien ile anlaşacağı iddia edildi. Ancak stüdyo, şu an için bu konuda resmi bir açıklamada bulunmadı.

NE OLMUŞTU?

Ezra Miller, nisan ayına şiddet olayları sonucunda Hawaii'de ikinci kez gözaltına alındı. Miller'in, Hawaii'de gece geç saatlerde özel bir konutta gerçekleşen toplantıdan ayrılması istendikten sonra bir kadının kafasına sandalye fırlattığı iddia edildi. 

29 yaşındaki Miller, mart ayında da Hawaii’deki Hilo kasabasındaki bir barda meydana gelen olayın ardından tutuklanmış ve uygunsuz davranış ve tacizle suçlanmıştı. Karaoke yapan kişilere müstehcen bir şekilde bağırmak, mikrofonu bir kadından kapmak ve ardından dart oynayan bir adama saldırmakla suçlanan oyuncu, 500 dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.

Ayrıca Miller'ın çalıştığı setlerde de zaman zaman sinir krizleri yaşadığı belirtildi.