Oyuncu Art LaFleur 78 yaşında öldü

10 yıldır Parkinson hastalığı ile mücadele eden oyuncu Art LaFleur, 78 yaşında öldü. Oyuncunun ölümünü eşi Shelley duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "The Sandlot" filminde canlandırdığı ikonik beyzbol yıldızı Babe Ruth karakteriyle tanınan oyuncu Art LaFleur, 78 yaşında öldü. LaFleur, 10 yıldır Parkinson hastalığı ile mücadele ediyordu. 

Oyuncunun ölümünü duyuran eşi Shelley sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu adam… Hayatımın aşkı, A-tipi Parkinson hastası Art LaFleur ile Parkinson ile 10 yıllık bir savaştan sonra öldü. 'Sandlot'taki Babe Ruth, 'The Santa Clause' 2 ve 3'teki Diş Perisi ve 'Field of Dreams'teki Chick Gandil gibi karakterlerle pek çok insanı kahkahalara boğdu. Cömert ve özverili bir adamdı. Bu niteliklerini sadece kariyerine taşımakla kalmadı. Ailesi ve arkadaşlarına da yansıttı. Bana değer veren ve hayran olduğum bir adamla 43 yıllık bir ilişkim olduğu için çok şanslıyım. Art, hayattan daha büyüktü ve bizim için dünyayı ifade ediyordu."

LaFleur, "The Sandlot" filminin yanı sıra "Field Of Dreams" ve "Santa Clause" gibi birçok yapımda yer aldı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)