Otoparkta terk edilmiş halde bulunan 6 bacaklı köpek 'Ariel' ameliyat oldu

Galler'de bir marketin otoparkında bulunan 'Ariel' isimli köpeğin ameliyat edildiği hastanenin müdürü, "Çok iyi durumda" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galler'in Pembroke kasabasında bir marketin otoparkında terk edilmiş halde bulunan altı bacaklı 'Ariel' isimli yavru köpek, ameliyat edildi. Adını, Disney'in 'Küçük Deniz Kızı' filmindeki karakterden alan Ariel'in ameliyat olduğu Langford Hayvan Hastanesi'nin müdürü Vicki Black, "Çok iyi durumda" dedi. Ariel'in fazla iki uzvunun alındığını aktaran Black, "Böylesine sevimli bir köpeğin ameliyattan sonra iyi bir şekilde iyileşmesine çok sevindik" ifadelerini kullandı.

'Greenacres Rescue' adlı hayvan kurtarma merkezi, geçtiğimiz yılın eylül ayında otoparkta bulunan Ariel için internet üzerinden bir kampanya başlatmıştı. Spaniel cinsi köpeğin ameliyatı için para toplayan kuruluşun başkanı Mikey Lawlo, Ariel'in 'emin ellerde' olduğunu söyledi. Birkaç hafta fizyoterapi tedavisi görecek olan Ariel için, tedavinin ardından kalıcı yuva aranacağı belirtildi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler galler ariel köpek