Otomobile su şişesi fırlatan otobüs sürücüsünün firmasına inceleme başlatıldı

İstanbul'da tartıştığı otomobil sürücüsünü seyir halindeyken sıkıştırıp su şişesi fırlatan otobüs sürücüsünün firması hakkında inceleme başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Kadıköy ilçesinde gerginlik yaşadığı otomobili sıkıştırıp, seyir halindeyken su şişesi fırlatan otobüs şoförü ve muavinin görüntüleri, 23 Temmuz'da sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, firma hakkında inceleme başlattı.

Ben Turizm'e ait bir otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında şerit değiştirme nedeniyle gerginlik yaşandı. D-100 Karayolu'nun Acıbadem kesimin yaşanan gerginliğin ardından, iki araç da seyir halindeyken otobüs şoförü ve muavin otomobile su şişeleri fırlattı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, otobüs şoförünün trafik güvenliğini tehlikeye düşürebilecek davranışlarda bulunduğu belirtildi.

Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında firma hakkında inceleme başlatıldığı aktarılan açıklamada, "Bu çerçevede, basın yayın organlarına yansıyan haberlere konu olan olayla ilgili olarak kara yolu taşıma mevzuatı çerçevesinde taşımacı firmaya yönelik inceleme başlatılmıştır" denildi. (HABER MERKEZİ)