Otogarda bayram öncesi otobüslere denetim

İstanbul'da Ramazan Bayramı öncesi, trafik polisleri, şehirlerarası otobüslere denetim gerçekleştirdi. Otobüslerin kontrolleri yapılırken yolculara da emniyet kemeri ile ilgili broşürler dağıtıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Ramazan Bayramı tatili öncesinde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından otogardan  sefere çıkan otobüslere yönelik trafik uygulaması yapıldı.

Resmi ve sivil trafik polislerinin katıldığı uygulama sırasında otogar çıkışında durdurulan otobüsler kontrol edildi. Uygulama sırasında otobüslerin lastik diş derinlikleri, takometreleri, emniyet kemerleri ve evrağı kontrolden geçirildi. Polis, otobüslerin içine girerek yolcuları emniyet kemeri takmaları ve maskelerini çıkarmamalarıyla ilgili uyardı.

"UYARIYORUZ, ANONS DA YAPIYORUZ"

Otobüs şoförü Mehmet Gök, yolcuları emniyet kemeri takmaları açısından uyardıklarını ve anons yaptıklarını ifade etti. Gök, "Tabii ki uyarıyoruz, anons da yapıyoruz. Yolculara bilgi de veriyoruz. Büyük çoğunluk dikkat ediyor. Biz her zaman dikkat ediyoruz. Uygulamalar çok güzel, devam edilmeli" dedi.

Yolculardan Pınar Sancar ise, "Polisin uygulamasını çok mantıklı buluyorum. Denetlenmesi iyi oluyor çünkü dinlemiyorlar. Sorumsuzluk oluyor. Şu an kemer takmamıştım ama genelde dikkat ediyorum. Uçakla gidip geliyordum ilk defa otobüs kullanıyorum" ifadelerini kullandı. (HABER  MERKEZİ)

Etiketler otogar denetim