Osmaniyeli esnaf: Cumhurbaşkanı manda yoğurdu diyor vatandaş yumurta alamıyor

Bağımsız Türkiye Partisi heyetine pahalılıktan yakınan Osmaniyeli esnaf, "Pahalılık, sıkıntı... Artık bunlar yani gözle görünür halde" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Ömer Eyercioğlu MYK üyeleri ve Osmaniye İl Örgütü yöneticileri, kentte esnaf ziyaretinde bulundu. Osmaniyeli esnaf İhsan Cantorun, BTP heyetine, “Artık insanlar nefes alamaz hale geldi. 40 küsur yıllık esnafım, son 3 yıl haricinde bu son 1 yılın içinde siftah etmeden dükkan kapattığımı bilmem” diyerek ekonomik krize dikkat çekti.

 

'ÇOCUĞU MU KANDIRIYORSUN?'

ANKA'nın haberine göre, Cantorun, pahalılıktan yakınarak şunları söyledi:

"Geziyorsunuz, görüyorsunuz. Pahalılık, sıkıntı... Gerçek söylüyorum bak. Artık bunlar yani gözle görünür halde. Bir de şimdi çıkmış diyor ki bana, '2023'de enflasyonu sıfıra çekeceğiz ucuzluğu getireceğiz.' Getirdin de önüne taş koyan mı var? Niye getirmedin? Denetleme yapacaktın, fiyat indirecektin kimi kandırıyorsun ya, çocuğu mu kandırıyorsun? Allah bu millete akıl fikir versin. Ben sizin için demiyorum ben dobra dobra konuşan bir insanım. HDP'nin kapısına dün gitmedin mi? Eğer CHP gitmiş olsaydı veya diğer partilerden biri şimdiye davul zurnalar çalıyordu bütün kanallarda. Kanunu sen çıkarıyorsun, istediğini yapıyorsun iki dudağının arasında. 'Senin bu dinç hayatın neye bağlı Cumhurbaşkanım' diye soruyor spiker. Diyor ki 'Manda yoğurdu efendim, Medine hurması, Anzer balı yiyorum.' Vatandaş şimdi bir yumurta alamıyor evine." (HABER MERKEZİ)

Etiketler btp osmaniye esnaf