'Ortalığı toparlayan' fare gizli kameraya yakalandı

Eşyalarının yerinin değiştiğini fark eden Rodney Holbrook, çalışma masasına kamera kurdu. Holbrook, geceleri 'ortalığı toparlayan' farenin görüntülerini kaydetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galler'de bir fotoğrafçı, neredeyse iki aydır her gece eşyalarını 'düzenleyen' fareyi görüntüledi. Sabah uyandığında eşyalarının yerinin değiştiğini fark eden Rodney Holbrook, neler olduğunu öğrenmek için gece görüşü olan bir kamera kurdu. Çalışma masasına kurduğu kamera ile 'ortalığı toparlayan' farenin görüntülerini kaydeden Holbrook, "Bu durum aylardır sürüyor" dedi.

Farenin, masanın üzerinde yer alan mandalları, somunları ve cıvataları toplayıp bir tepsiye yerleştirdiği görüldü. Holbrook, farenin onları kaldırıp kaldıramayacağını görmek için farklı nesneleri masaya bırakmayı bile denedi ancak fare yılmadı ve hatta kablo bağlarını taşırken bile görüntülendi.

"Farenin ortalığı toparladığını görünce inanamadım" diyen yaban hayat fotoğrafçısı, şöyle konuştu: “Plastik parçalarını, somunları ve cıvataları da dahil olmak üzere her türlü şeyi kutuya taşıdı. Onun halledeceğini bildiğim için şu anda ortalığı toparlamakla uğraşmıyorum. Eşyaları kutunun dışında bırakıyorum ve sabaha kadar yerine koyuyor." (DIŞ HABERLER)

Etiketler fare galler masa