Ormanda insan kemikleri bulundu: 7 aydır kayıp polise ait olabilir

Tokat Almus'taki ormanda insan kafatası ve kemikleri bulundu. Valilik kemiklerin, Almus Emniyeti’nde görevli olan ve 22 Ekim'den beri haber alınamayan polis Musa Tüzün'e ait olabileceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Tokat Almus ilçesine 6 kilometre uzaklıkla bulunan ormanda bir vatandaş insan kafatası ve kemikleri buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin çevrede yaptığı incelemede bir çanta ve silah da bulundu.

DHA'nın haberine göre, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmayla tek tek toplanan kemikler inceleme ve kimlik tespiti için Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili Tokat Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise kemiklerin 7 aydır kayıp polis memuru Musa Tüzün'e ait olabileceği belirtildi: ''Bugün Almus ilçe merkezine 5-6 km uzaklıkta bulunan ormanlık alanda bir vatandaşın kemik parçaları bulduğunu ihbar etmesi üzerine olay yerine intikal eden Almus İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince olay yerinde çalışmalar başlatılmıştır. Yapılan değerlendirmeler ve çevrede bulunan bazı deliller sonucu buluntu kemik parçalarının, ailesi tarafından 28.10.2021 tarihinde kayıp müracaatında bulunulan Almus İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Musa Tüzün’e ait olduğu değerlendirilmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.'' (HABER MERKEZİ)