Ordu'da KYK yurdunda asansör halatları koptu

Aydın'ın ardından bu kez de Ordu'da KYK yurdundan öğrencilerin içinde olduğu, aşağı giden asansör durdu. Öğrencilerin çıkarıldığı asansör bir süre sonra zemin kata çakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aydın'da üniversite öğrencisi Zeren Ertaş'ın, kaldığı KYK yurdunun asansöründe hayatını kaybetmesinin ardından Ordu’nun Fatsa ilçesinde de, öğrencilerin kaldığı yurtta asansörün halatları koptu. 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Efkaf Mahallesi’nde bulunan ve kız/erkek üniversite öğrencilerinin kaldığı KYK yurdunda meydana gelen olayda, kız öğrenciler 5’inci katta asansöre bindi. Aşağı hareket eden asansör 4’üncü katta durdu. Öğrenciler, arkadaşlarının yardımıyla asansörden çıkartıldı. Kısa bir süre sonra ise asansör zemin kata çakıldı.

Ekipler, asansörden çıkan öğrencileri tedbir amaçlı ilçedeki çeşitli hastanelere götürerek tedavi altına aldı. Fatsa Kaymakamı yurda gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

Aydın'da Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda 16 kişinin bulunduğu asansör düşmüş ve Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Zeren Ertaş hayatını kaybetmişti. (HABER MERKEZİ)