OnlyFans, Katie Price'ın gelirinin yüzde 40'ını kesecek

İngiltere'de bir mahkeme, şarkıcı ve manken Katie Price'ın borçlarını daha önce varılan anlaşmaya uygun bir şekilde ödeyememesi üzerine 4 şirketten gelirinin yüzde 40'ının kesilmesine karar verdi.

Fotoğraf: Instagram
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltereli şarkıcı ve manken Katie Price'ın yetişkin içerik üreticileri arasında popüler olan OnlyFans internet sitesinden elde ettiği aylık kazancın yarıya yakınından borçlarını ödemek üzere feragat etmesine karar verildi. İngiltere'de Yüksek Mahkeme'de görülen davada, Price'ın borçlarıyla ilgili daha önce gönüllü bir anlaşmaya vardığı ancak üzerinde uzlaşmaya varılan meblağı ödeyemediği ifade edildi.

Hakim, aralarında OnlyFans'in de olduğu dört şirketin, Kasım 2019'da iflasını ilan eden Katie Price'ın kazancının yüzde 40'ını borçları için ödeme olarak yönlendirmesine hükmetti. Price'ın OnlyFans abonelerinden aylık 14,99 ABD doları aldığı ifade edildi. 

3 YIL BOYUNCA AYLIK GELİRİNİN YÜZDE 40'I KESİLECEK

BBC'nin haberine göre, 29 Şubat Perşembe günü görülen davada, Price'ın daha önce varılan anlaşma uyarınca her biri 12,500 pound olmak üzere toplam 36 ödeme yapması gerektiği ancak bu bağlamda toplam ödeme de yapması gereken Price'ın gerekli ödemeleri yapmadığı kaydedildi. Mahkemede paylaşılan bilgilere göre, Price'ın gelir kaynakları arasında OnlyFans ve ünlülerine haber sitesi olarak bilinen Backgrid de yer aldı. 

Mahkeme Başkanı Catherine Burton, bu iki şirket de dahil olmak üzere toplam dört şirketin Price'a yapacağı ödemenin yüzde 40'ını kesmesine, bu kararın bundan sonraki 3 yıl boyunca her ay için geçerli olmasına hükmetti. Söz konusu yüzde 40'lık meblağ ise borçların ödenmesi kapsamında her ay, belirlenen bir banka hesabına yatırılacak. 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)