Ömer dizisinde ayrılık iddiası

Ömer dizisinin yeni sezonda final yapacağı iddiaları yalanlandı.

Fotoğraf: Dizi
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Selahattin Paşalı, Barış Falay, Onur Bilge, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar gibi isimlerin rol aldığı Ömer dizisi Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 

ÖMER DİZİSİNDE AYRILIK İDDİASI

Ömer dizisinin sezon sonunda ekrana veda edeceği ve kadrodan da Merve Dizdar'ın ayrılacağı öne sürüldü.

Artigercek.com'un edindiği bilgilere göre, Dizide yer alan Merve Dizdar'ın ayrılığı söz konusu değil. Ayrıca, Ömer dizisinin erken final yapacağı iddiaları da tümüyle gerçek dışı. Dizinin gelecek sezon da ekranda yer alacağı öğrenildi.

ÖMER DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Bebeğinden vazgeçmek istemeyen Gamze’nin son anda klinikten kaçması Ömer’i çok kaygılandırır.

 İkili arasındaki çatışma daha da büyürken, zorlu bir süreçten geçen Gamze kendini biraz olsun rahatlatabilecek bir yol bulmaya çalışır.

Eda ve Nilüfer’i hayatın kötülüklerinden korumak istediğini öne süren Tahir, onları kimsenin bilmediği bir yere hapseder. Emine’ye yeterince destek olamadığını düşünen Nisa, kalbinin sesini yok sayan bir karar alır.

Çocuğu aldırması için herkesin baskısına maruz kalan Gamze, durumu idare etmek için geçici bir çözüm yoluna başvurur.

Fakat ihtiyaç duyduğu destek, onu İzzet’in tuzağına daha da yaklaştırır. Ömer ve Reşat kızları kurtarmak için büyük çaba harcarken, Gamze büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.

(HABER MERKEZİ)

Etiketler ömer dizi