Ömer Faruk Yazıcı: Oyları bölmeyin, gelin Saadet Partisi'nde buluşalım

AK Parti-Yeniden Refah Partisi görüşmesinin ardından açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı "AK Parti'ye verilen her oy boşa gidecektir. Gelin, Saadet Partisi'nde buluşalım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin Yeniden Refah Partisi'ne Cumhur İttifakı'na katılma teklifi yapmasının ardından Saadet Partisi'nden açıklama geldi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, "Kıymetli Dostlar; Önümüzdeki seçimde AK Parti'ye verilen her oy boşa gidecektir. Çünkü iktidara gelemeyecekler. O yüzden oyları bölmeyin. Gelin, Saadet Partisi'nde buluşalım. Biz geliyoruz iktidara. Sizin de haklarınıza sahip çıkacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bugün Yeniden Refah Partisi'nin ziyaret etmişti. 

Görüşmenin ardından açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "14 Mayıs seçimlerinde partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurullarımızda bu teklifi değerlendireceğiz. Kendilerine de en kısa zamanda cevap vereceğiz" demişti. (HABER MERKEZİ)