Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: Türkiye’ye zarar vermek isteyenlerle kamplaşacağız

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "kucaklaşacağız" sözlerini eleştiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye’ye zarar vermek isteyenlerle kamplaşacak ve onlarla mücadele edeceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana'daki açılış töreninde yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasında "Altı siyasi parti bir araya geldik. Bizi bir araya getiren demokrasidir, insan haklarıdır, kul hakkı yiyenleri iktidardan almaktır. Bizi bir araya getiren; size hesap vermektir, kucaklaşmaktır kamplaşmak değil, bizi bir araya getiren kimsenin kimliği, yaşam tarzı, inancını sorgulamamaktır" demişti.

'HER KONUŞMASINDA BİR KESİMİ TEHDİT EDİYOR'

Twitter hesabından paylaşım yapan Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun 'kucaklaşma' sözlerini eleştirdi.

"Sayın Kılıçdaroğlu Adana’da yaptığı konuşmada kamplaşma değil kucaklaşma vadettiğini söylemiş. Toplumun belli kesimlerini sürekli tehdit edenler hiçbir kucaklaşmanın adresi olamaz. Siyasi pusulaları sürekli ters yönü gösteriyor" diyen Çelik, "Vesayetle kucaklaşıp, millet iradesiyle çatışıyorlar. Her konuşmalarında toplumun bir kesimini tehdit edenlerin halkla kucaklaşmadığı açıktır. Bazen esnafı, bazen öğretmenleri, bazen çiftçileri, bazen işçileri sırf siyasi tercihleri yüzünden tehdit ediyorlar. Asıl kamplaşma budur" ifadelerini kullandı.

'KILIÇDAROĞLU VESAYET SİYASETİNİ TEMSİL EDİYOR'

"Türkiye'ye zarar vermek isteyenlerle kamplaşacaklarını" söyleyen Ömer Çelik, şöyle devam etti:

"Öte yandan, 'PYD bizim için tehdit değildir' ya da 'Mavi Vatan demek bizi dünyada saldırgan duruma düşürür' diyerek Türkiye’ye zarar vermek isteyenlerle kucaklaşıyorlar. Biz vatandaşlarımızla buluşmaya ve yol yürümeye devam edeceğiz. Türkiye’ye zarar vermek isteyenlerle kamplaşacak ve onlarla mücadele edeceğiz. Türkiye’ye saldıran her odağın karşısına Cumhurbaşkanımızın 'bir gece ansızın gelebiliriz' ilkesiyle çıkacağız. Kılıçdaroğlu’nun temsil ettiği 'vesayet siyaseti' Türkiye’nin her yerinden olduğu gibi bugün konuştuğu Adana’dan da güçlü bir şekilde cevabını alacak." (HABER MERKEZİ)