Ömer Çelik: İYİ Parti'nin tavrını değerli buluyoruz

AK Parti Sözcüsü Çelik, rahatsızlanan İYİ Parti lideri Akşener'e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çelik, İYİ Parti'nin, İsveç'te Erdoğan'ın hedef alındığı eyleme tepkisini değerli bulduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'in başkenti Stockholm'de, belediye binası önündeki bir direğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maketinin asılmasına tepki gösteren İYİ Parti'nin tutumunu değerli bulduklarını söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan Ömer Çelik, "İsveç’te terör yandaşlarının Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dönük saldırısı karşısında, İyi Parti yöneticileri tarafından ortaya koyulan tavrı değerli buluyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılan saldırı karşısında siyasi partilerin teröre karşı güçlü dayanışma göstermesi tüm dünyaya verilen bir mesajdır" ifadelerini kullandı.

Dün akşam kalp rahatsızlığı nedeniyle hastane kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de geçmiş olsun dileğinde bulunan Çelik, "Sağlık sorunu yaşayan İyi Parti Genel Başkanı Sn Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedef alındığı eylemle ilgili olarak "Terör örgütü ve uzantılarının İsveç'te gerçekleştirdiği ve ülkemiz adına asla kabul edemeyeceğimiz provokasyonu kınıyoruz. İsveç makamlarını bu konuda gerekli adımları atmaya çağırıyoruz. İYİ Parti olarak terör örgütlerinin karşısında kararlılıkla durmayı sürdüreceğiz" demişti. (HABER MERKEZİ)