Ölen madencinin çocuğuna Erdoğan isim verdi

Bartın'daki maden faciasında hayatını kaybeden Selçuk Ayvaz'ın kısa süre sonra doğacak çocuğuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle babasının adı verilecek.

Recep Ayvaz
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bartın'daki maden faciasında hayatını kaybedeb Selçuk Ayvaz'ın kısa bir süre sonra doğacak üçüncü çocuğuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle babasının adı verilecek. 

'GERİYE YİNE KENDİNİ BIRAKTI'

AA'nın haberine göre, maden işçisinin babası Recep Ayvaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini ziyarete geldiğini ve isim talebinin de bu ziyaret sırasında olduğunu söyledi. Ayvaz, oğluyla zaman zaman doğacak çocuğu için isim düşündüklerini belirterek şunları söyledi:
"Oğlumu kaybettikten sonra bizi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğacak çocuğun ismini sordu. Cumhurbaşkanımız, 'Çocuğun ismini Selçuk koyacaksınız' dedi. Şimdi de nasip olursa çocuğa babasının ismini koyacağız. Çocuğuma Allah rahmet eylesin ama geriye yine kendini bıraktı. Benim evlatlarım, başımın üzerinde yerleri var. Sağ olduğum müddetçe onları büyüteceğim. Doğacak çocuğumuzu babası gibi göreceğim." (HABER MERKEZİ)