Öldürdü, gömdü, 'haksız tahrik' indirimi aldı

Konya'da Ali Şentürk, Hekim Bingöl'ü öldürdükten sonra bir arazideki molozların arasına gömdü. Bingöl'ü öldürmekten yargılanan Şentürk, haksız tahrik ve iyi hal indirimiyle 12 yıl ceza aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'da Ali Şentürk, Hekim Bingöl'ü kesici aletle öldürdü. Daha sonra Bingöl'ün cesedini Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde molozlar arasına sakladı. Emniyet güçlerince yapılan çalışmalar sonrası Şentürk yakalanarak hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle Eskişehir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce dava açıldı.

Eskişehir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Şentürk için 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimleriyle 12 yıl hapis cezası verildi.

'BİRİNİN BAŞKA BİRİSİNİ ÖLDÜRMESİ HİÇBİR ŞEYİ ÇÖZMEZ'

DHA'da yer alan habere göre, Ali Şentürk evli olduğu kadınla Hekim Bingöl arasında bir ilişki olduğunu ileri sürerek Bingöl'ü görmeye gitti. Şentürk, kesici aletle Bingöl'ü öldürdükten sonra Eskişehir'deki bir araziye cesedini gömdü. 

Konuyla ilgili açılan davının Eskişehir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında Hekim Bingöl'ün eşi Narin Bingöl, "Kendisi eşimi öldürmeyip bana durumu söyleseydi, ben cezasını boşanarak verirdim. Kendisi, mahkemede babasız büyüdüğünü söyledi. Benim oğlum da babasız kaldı. Birinin başka birini öldürmesi hiçbir şeyi çözmez" dedi. Şentürk ise pişman olduğunu söyledi.

Eskişehir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Ali Şentürk'ü, 'kasten öldürme' suçundan 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimleriyle 12 yıl hapse mahkum etti. Narin Bingöl, karara tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)