Okan Buruk'tan 'Muslera'nın sözleşmesi' yanıtı: Son 10 senesi...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 3-2'lik Sparta Prag galibiyetinin ardından

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı yenerek rövanş öncesi avantaj yakalayan Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, mutlu olduklarını söyledi.

Buruk, maçın ardından statta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren teknik adam, şunları söyledi: "Rakibimizin ne oynayacağını biliyorduk. Bununla ilgili çalışmalarımız oldu. Maça iyi başlayamadık. Zaman zaman baskı yedik. Devamında bunu pas trafiğimiz ve orta sahadaki hareketliliğimizle kırdık...

Benim için güzel olan eksik olmamıza rağmen hissettirmeden hücum etmemizdi. Zaman zaman pozisyonlar verdik. Rakip de 10 kişi kaldıktan sonra oyun dengelendi. Muslera'nın son dakika yaptığı çok önemli bir kurtarış var. Uzatmada Icardi'nin attığı golle galip geldik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Rövanş öncesi avantaj yakaladık."

MUSLERA YANITI

Okan Buruk, kaptan Fernando Muslera ile devam etmek istediklerini söyledi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 37 yaşındaki Uruguaylı kalecinin takımda son dönemini yaşadığının söylenmesi üzerine Buruk, "Muslera'nın Galatasaray'daki son 10 senesi" diyerek espri yaptı.

Muslera'nın çok önemli bir futbolcu olduğuna değinen Buruk, "Muslera, uzun yıllardır Galatasaray'ın başarılarında rol aldı. Hem takım kaptanı hem de kaleci olarak önemli bir rolü var. Hepimizin isteği Muslera ile devam etmek. Kulüp de bunu istiyor. Kendisi ne kadar önemli olduğunu her maçta gösteriyor. İsteğimiz onunla devam etmek" ifadelerini kullandı.

 

 

(SPOR SERVİSİ)