Obi-Wan Kenobi dizisi 25 Mayıs'ta geliyor: Diziden ilk poster yayınlandı

"Obi-Wan Kenobi" dizisinin yayın tarihi açıklandı. 25 Mayıs'ta Disney Plus'ta izleyicilerle buluşacak olan diziden ilk poster de yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Disney+'ın Star Wars dizisi "Obi-Wan Kenobi"nin yayın tarihi belli oldu. Disney CEO'su Bob Chapek, çarşamba günü şirketin kazanç çağrısında yaptığı açıklamada, “Star Wars” serisinin “Star Wars: Yeni Bir Umut”un vizyona girmesinin 45. yıl dönümü olan 25 Mayıs'ta Disney Plus'ta yayına başlayacağını duyurdu.

Beyazperde'nin aktardığına göre, yayın tarihi açıklanan diziden ilk poster de paylaşıldı. "Obi-Wan Kenobi" dizisi, Jedi Ustası Obi-Wan Kenobi'nin en büyük yenilgisiyle, en iyi arkadaşı ve Jedi çırağı Anakin Skywalker'ın çöküşüyle karşılaştığı "Star Wars: Sith'in İntikamı"nın olaylarından 10 yıl sonrasında geçiyor. Dizide kötü Sith Lordu Darth Vader'ın karanlık tarafa geçişinden kısa bir süre sonra yaşananlar konu edinecek.

.

Dizide Obi-Wan Kenobi karakteri orijinal Star Wars serisinde olduğu gibi Evan McGregor tarafından canlandırılacak. Hayden Christensen’in de tekrardan ikonik karakter Darth Vader olarak yer alacağı dizinin yönetmen koltuğunda "The Mandolorian" dizisinin bölümlerini yöneten Deborah Chow yer alacak.