Nusret Messi'yi 'darladı', Rodrigo de Paul kurtardı

Nusret Gökçe, B/R Football tarafından hazırlanan yılbaşı temalı 2022 FIFA Dünya Kupası Katar animasyonunda yer aldı. Gökçe, videoda Lionel Messi'yi 'darlıyor' ve Rodrigo de Paul tarafından kovuluyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- San Francisco merkezli spor içeriği sitesi Bleacher Report'un futbol sayfası Bleacher Report Football, 2022 FIFA Dünya Kupası Katar ile ilgili yeni bir animasyon paylaştı.

Yılbaşı temalı animasyonda, Arjantin'in Fransa'yı yenmesinin ardından kutlamalarda sahaya girerek kupayı kaldıran et restoranları sahibi Nusret Gökçe de yer aldı.

Tuz dökme hareketi nedeniyle 'Salt Bae' diye anılan Gökçe'nin, Arjantin’e 36 yıl sonra Dünya Kupası’nı kazandıran Lionel Messi’yle sahada fotoğraf çektirmek için verdiği çaba dünya basının gündemine oturmuştu.

Turnuvada yer alan sporcuların akılda kalan anlarına yer verilen animasyonda, Nusret Gökçe de elinde kupa olan Lionel Messi'yi 'darlarken' görünüyor. Gökçe'yi görünce morali bozulan Messi'yi kurtaran ise takım arkadaşı Rodrigo de Paul oluyor.

Ne Olmuştu?

'Salt Bae' olarak tanınan Kasap Nusret Gökçe, 2022 FIFA Dünya Kupası Katar finalinin ardından yapılan kutlamalar sırasında sahaya inmişti. Hem kupayla hem de futbolcularla poz vermek için çabalayan Gökçe, takımın kalecisi Franco Armani'nin madalyasını ısırmış ve kupayı tokatlamıştı. Dünya basınına yansıyan olayın ardından FIFA, kuralları çiğneyen Gökçe hakkında soruşturma başlatmıştı. ABD'de süren futbol turnuvası U.S. Open Cup'ın finalinden men edilen Gökçe'nin, ABD'nin Los Angeles kentinde yapılacak Rolling Loud müzik festivaline katılması da yasaklanmıştı. (HABER MERKEZİ)