Nurhan Damcıoğlu'nun ölmeden 3 gün önceki ses kaydı ortaya çıktı

Dün akşam hayatını kaybeden sanatçı Nurhan Damcıoğlu'nun arkadaşıyla 3 gün önce yaptığı ses kaydı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Kanto kraliçesi' olarak tanınan sanatçı Nurhan Damcıoğlu, dün akşam saatlerinde kalp yetmezliği sebebiyle İzmir'de hayatını kaybetti. Damcıoğlu'nun arkadaşıyla 3 gün önce yaptığı ses kaydı ortaya çıktı.

Tiyatrocu Metin Zakoğlu, Damcıoğlu'nun hayatını kaybetmesinden 3 gün önce şarkı söylediği bir videoyu, sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Damcıoğlu telefonda 'Belki bugün belki yarın' isimli şarkısını seslendiriyor.

Zakoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Canım Nurhan Damcıoğlu’m… bir konuşmamızda Ferhan abim ( şensoy) bana şöyle demişti; “benim üç ustam var Metin, biri Haldun Taner biri Münir Özkul biri de Nurhan Damcıoğlu. O benim de ustam oldu,19 yaşında beni keşfetti yanına aldı, birlikte bir çok tv kanalında , büyük salonlarda düetler yaptık , bana meddah olmayı öğretti. Hep onore etti, sen İsmail Dümbüllü gibisin derdi ki bu videoda yine söylüyor aynısını. Ona minnettarım , ülkemizin ilk müslüman kanto kraliçesi Nurhan Damcıoğlu uzun zamandır İzmir’de yaşıyor , onu aradım ve bu muhteşem arşiv kayda geçsin diye okuduğu bir aranjmanla onu sizlere de hatırlatmak istedim. Sen çok yaşa."