Nevşin Mengü'den Kılıçdaroğlu anketi: Ben öderim ama haklı

Elektrik faturası ödemeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu'nUn açıklamasına ilişkin bir anket yapan Nevşin Mengü, "Faturamı öderim diyenler arasında Kılıçdaroğlu'nun tavrını doğru bulanlar da var" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Nevşin Mengü, geçtiğimiz günlerde elektrik zammına tepki gösterip "Erdoğan zamları geri çekinceye kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili sosyal medya hesabında bir anket yaptı. Twitter'de takipçilerine, "Kemal Kılıçdaroğlu zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi. Siz de bu eyleme katılır mısınız? #BendeÖdemiyorum der misiniz?" diye soran Mengü'nün anketine katılanların yüzde 77'den fazlası 'hayır' cevabını verdi. 

'TAVRINI DOĞRU BULANLAR DA VAR'

Çoğunluğun 'fatura ödeme' taraftarı olduğunu söyleyen Mengü, Kılıçdaroğlu'na hak verenler de olduğunu belirtti. Mengü, paylaşımında "Anket sonuçlandı. Soru, insanların Kılıçdaroğlu'nun eylemine destek verip vermemesi değil, bu tür bir eyleme fatura ödemeyerek katılıp katılmayacakları. Çoğunluk ben faturamı öderim demiş, ancak faturamı öderim diyenler arasında Kılıçdaroğlu'nun tavrını doğru bulanlar da var" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)