Netflix'in yeni yerli dizisi 'Yakamoz S-245'ten fragman

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci başrollü Netflix dizisi "Yakamoz S-245"ten fragman yayınlandı. Dizi, 20 Nisan'da izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix'in başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı yeni yerli dizisi "Yakamoz S-245"ten yeni fragman yayınlandı. Dizi, gizemli kozmik bir olay dünyayı kasıp kavururken, deniz altına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri mücadeleyi konu alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpiriçci'nin yanı sıra Ertan Saban, Meriç Aral, Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Ersin Arıcı, Onur Ünsal, Güven Murat Akpınar, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor. Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından yazılan dizinin yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik ve Umut Aral oturuyor.

Polonyalı yazar Jack Dukaj'ın 'Starość aksolotla' (The Old Axolotl) adlı romanına dayanan "Into The Night" dizisinin evreninde geçecek olan "Yakamoz S-245", 20 Nisan'dan itibaren Netflix'te izleyicilerle buluşacak.