Neil Young arşivinden yeni derleme albüm: Johnny’s Island

Neil Young, bir derleme albüm hazırlıyor: 1982’de Honolulu, Hawaii’deki Commercial Recorders stüdyosunda kaydedilen ve hiçbir zaman paylaşılmayan "Johnny’s Island" albümü yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yıl "Road Of Plenty" adını verdiği bir albüm yayınlayarak 80’lerde yaptığı kayıtları derleyeceğini açıklayan Neil Young, bir derleme albüm daha hazırlıyor. Young, 1982’de Honolulu, Hawaii’deki Commercial Recorders stüdyosunda kaydedilen ve hiçbir zaman paylaşılmayan "Johnny’s Island" albümünü yayınlayacak.

Sanatçı, diskografisininde yer alan "Trans"le aynı yıl ve aynı ekiple kaydedilen "Johnny’s Island"ın şu aralar Neil Young Archives bünyesinde elden geçirildiğini aktardı. Albümde "Big Pearl", "Island In The Sun" ve "Love Hotel" gibi daha önce hiç duyulmamış Neil Young şarkılarının yanı sıra kimi tanıdık şarkılar da yer alacak.

Bantmag'in aktardığına göre, Neil Young, 1995’te verdiği bir röportajında bu albümden bahsederken “Island in the Sun” adını kullanmıştı. O dönem Geffen Records’a “Trans”tan önce bu albümü önerdiklerini anlatan Young, bu kayıp albümü “yelkencilik, adalar ve deniz hakkında tropik şarkılar” sözleriyle tanımlamıştı.