Naruto'nun 20. yıl özel bölümlerinin yayını ertelendi

Eylül ayında yayınlanması planlanan Naruto 20. yıl özel bölümleri süresiz olarak ertelendi. Erteleme gerekçesi üretilen bölümlerin kalitesini artırmak olarak açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Orijinal Naruto anime serisinin 20. yıldönümü kapsamında duyurulan özel bölümlerin yayınlanması süresiz olarak ertelendi. Eylül ayında başlaması planlanan dört bölümün üretim sorunları nedeniyle ertelendiği belirtiliyor.

Kayıp Rıhtım'da yer alan habere göre, Naruto’nun yapımcı ekibi, 20. yıldönümü projesi kapsamında üretilen bölümlerin kalitesini artırmak amacıyla yayın tarihini ertelemeye karar verdiklerini açıkladı. Yapılan açıklamada, Naruto’nun geri dönüşünü sabırsızlıkla bekleyen hayranlara özür dilemekten ve yeni yayın takviminin belirlendiğinde duyurulacağından bahsedildi.

Özel bölümlerin 3 Eylül Pazar günü yayınlanmaya başlaması ve tüm ay boyunca her hafta yeni bir bölümün yayınlanması planlanıyordu. Yeni yayın tarihinin ne zaman açıklanacağı ise merakla bekleniyor. Ancak tahminler stüdyonun bu seneyi es geçtiği ve yeni planlarını 2024 yılı için yaptığı yönünde.

Geçen mart ayında Naruto web sitesinde paylaşılan haberle ortaya çıkan özel bölümler, sevilen karakterlerin ilk gençlik yıllarına gidecek ve 1hayranlara nostaljik anlar yaşatacak.

 

Etiketler naruto anime