Müzisyen Bruce Springsteen ve Patti Scialfa korona virüsüne yakalandı

Müzisyen Bruce Springsteen ve Patti Scialfa korona virüsüne yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen Bruce Springsteen ve kendisi gibi müzisyen olan eşi Patti Scialfa’nın yeni tip Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığı açıklandı.  Amerikan Müzik Onur Ödülleri’ne katılamayan ikilinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Variety'nin haberine göre, Monmouth Üniversitesi Amerikan Müzik Merkezi ve Bruce Springsteen Arşivleri’ne fon sağlamak için düzenlenen etkinliğin organizatörlerinden Bob Santelli, müzisyen Bruce Springsteen ve eşi Patti Scialfa'ya korona virüsü teşhisi konduğunu duyurdu. Santelli, "Bu sabah hastalık haberini almak bizim kalbimizi kırdı. Bu gece burada olmaları gerekiyordu fakat maalesef Covid-19 sebebiyle gelemiyorlar" ifadelerini kullandı. 

Haberin açıklanmasının ardından sunucu Jon Stewart, “Yaşıyorlar. Aşırı tepki vermeyin. Onları hala konserde görebilirsiniz. Evde ateşin yanında Fransız soğan çorbası içiyorlar" dedi. Stewart, Springsteen'in "korona virüsüne yakalanmış kendisinden daha iyi göründüğü" konusunda şaka yaparak müzisyenin "ürkütücü derecede sağlıklı" göründüğünü belirtti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)