'Mutluyuz' yazılı plakayla geldi, kurşun yağdırdı

İstanbul Esenyurt'ta plakasında 'Mutluyuz' yazan otomobilli saldırgan, bir kişiyi vurdu, bir süre sonra dönüp çocukların da olduğu sokakta tekrar sokakta ateş etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Esenyurt'ta dün öğle saatlerinde bir kişi sokakta yürüdüğü sırada yanına, plakası 'Mutluyuz' yazısıyla kapatılmış bir otomobil yaklaştı. Aracın içindeki kişi elindeki tabancayla, sokakta oyun oynayan çocuklara rağmen yürüyen kişiye ateş etmeye başladı. Saldırıya uğrayan kişi bacaklarından vurulurken, saldırgan olay yerinden otomobille ayrıldı. 

YENİDEN GELİP TEKRAR ATEŞ AÇTI

Ancak saldırgan kısa süre sonra tekrar otomobille aynı sokağa geldi. Bacağından yaralı olan adama tekrar aracın içinden tabancayla etmeye başlayan saldırgana, bu sefer silahı engel oldu. Yerde yuvarlanarak kaçmaya çalışan yaralı, silahın tutukluluk yapmasından faydalanarak uzaklaştı. Saldırgan ise geldikleri otomobille kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise güvenlik kamerası ve olay yeri incelemesinin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşananlar ise çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülere saldırganın otomobille geldiği, tabancayla ateş ettiği, daha sonra tekrar gelip yaralıya yeniden tabancayla saldırıp, kaçtığı anlar yansıdı. (İSTANBUL-DHA)