Mustafa Sandal'dan çağrı: Emniyet göreve

Şarkıcı Mustafa Sandal, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı hedef aldığı ileri sürülen imamı vatan hainliğiyle suçlayarak Emniyet'e çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şeriat isteyen İmam Halil Konakçı ile ilgili paylaşımına İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun destek vermesinin ardından parti genel merkezini ziyaret eden şarkıcı Mustafa Sandal, bu kez de A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı hedef alan bir imama tepki gösterdi ve Emniyet'e çağrıda bulundu. 

İddiaya göre İstanbul Eminönü'nde bulunan Elhaç Timurtaş Camisi'nden yayılan bir konuşmada hutbe okuyan imamın milli takım oyuncularına ilişkin "Filenin sultanları kafirdir, izlemek günahtır, bir de alkış tutuyorsunuz. Bu kadınlar Müslümanlığı törpülüyor" dediği duyuldu.

Mustafa Sandal o görüntüyü paylaşarak şu mesajı paylaştı:

"Camide alkol fotoğrafı paylaşan edepsizi paketleyen emniyetimizi yürekten tebrik ediyorum. Aynı muamelenin 'Filenin sultanları kafirdir, izlemek günahtır. Böyle mi oluyor ahlak?' diyen (sözde) imama da yapılmasını bekliyoruz. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik değil de nedir bu sözler? Size göre nefret suçu, bana göre vatan hainliğidir ve yargılanmalıdır! Asıl din düşmanı bu sözleri söyleyip dini kullanan basiretsizlerdir. Emniyet göreve!" (HABER MERKEZİ)