Mustafa Denizli: İstifa gündeme gelmez, niye gelsin?

İstifa etmeyi düşünüp düşünmediği sorulan Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “İstifa gündeme gelmez, niye gelsin? Bunları aşacağız. Hayatta bir iddian varsa bunların altından kalkarsın” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 19'uncu haftasında Kasımpaşa, sahasında Altay'ı 2-0 mağlup etti. Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Sami Uğurlu, galibiyeti hak ettiklerini belirtirken, Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, zor bir dönemden geçtiklerini ve bu süreci aşacaklarına inandığını ifade etti.

UĞURLU: BUGÜN ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRDIK

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Sami Uğurlu ve Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Sami Uğurlu, Altay'ı iyi analiz ettiklerini ve maçın genelinde oyunun hakimi olduklarını söyledi.

Uğurlu, “Oyun başlangıcıyla birlikte diri, isteyen, doğru kurguları sahaya yansıtabilen bir Kasımpaşa vardı. Tüm istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Maçı, maçtan önce kafamızda oynadığımızda Altay'ın güçlü yönlerini ve zaaflarını doğru analiz ettiğimizi görüyoruz. Yüksek toplarla geleceklerini biliyorduk. Stoperlerimizin hava etkinliği ile kazandığı toplarda ve ikinci bölgedeki kazanılan toplarla maçın hakimi Kasımpaşa takımıydı” diye konuştu.

“Geniş olarak baktığımızda bizim adımıza sezon özeti gibiydi” diyen Uğurlu “Bakıyorsunuz sürekli maçın içerisinde olan Kasımpaşa ama küçük ayrıntılarda maç kaybeden bir takım vardı. 2-0 kazandık ama 6-7 pozisyon yakaladık, bir penaltı kaçırdık. O şanssızlık, maçın sonuna kadar bizimle birlikte geldi. O kadar kazanma arzusu yüksek bir takım vardı ki sahada bugün şanssızlığımızı da kırdığımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA DENİZLİ: BENİM YAŞADIĞIM ÜZÜNTÜ HERKESTEN FAZLA

Zor bir dönemden geçtiklerini ve bu süreci atlatacaklarına inandığını ifade eden Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Teknik adamlık kariyerimdeki en uzun kötü seriyi yaşıyoruz. Ve yaşadığım camiada olması, benim üzerimdeki etkisi, herkesten fazla oluyor. Neticede ben bu camiada yetiştim. Zor bir dönem yaşadık. Bunu mutlaka aşacağız, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Takıma güveninin azalmadığını dile getiren Denizli, “Benim hayatım iddialarla geçti. Bu takıma olan güvenim, eksilmedi ve eksilmesi de mümkün değil. Sene başında yapmayı planladığımız iki transferi gerçekleştiremedik. İmkanlarımız elverişli olursa bunu gerçekleştireceğiz. Zor bir ilk yarıyı geride bıraktık. İyi oynadığımız birçok maçı kazanamadık. Benim yaşadığım üzüntü herkesten fazla” şeklinde konuştu

'HAYATTA BİR İDDİAN VARSA BUNLARIN ALTINDAN KALKARSIN'

Bir basın mensubunun “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise Mustafa Denizli şu yanıtı verdi:

“İstifa gündeme gelmez, niye gelsin? Bu takımın başında ben varım. Takımın ve camianın ne olduğunu biliyorum. Biz, şeytanın bacağını bir türlü kıramadık. Bugün de yediğimiz golle birlikte oyundan düştük. Böyle kolay goller, bu ligde bizim fazlaca karşılaştığımız bir durum oldu. Bunları aşacağız. Hayatta bir iddian varsa bunların altından kalkarsın.”

'YENİ STADIMIZDA BÜTÜN BUNLARIN TELAFİSİNİ YAPACAĞIZ'

Ligin ilk yarısındaki fikstürün kendileri adına zor olduğunu söyleyen Denizli, transfer konusunda da çalışmalarının olduğunu aktardı.

Denizli, “Alternatifli isimler var. Yaşadığımız sıkıntı aslında sürekli oynayan oyuncuların, Türk oyuncuların takımda olmaması. Birçok pozisyonu değiştirmek durumunda kaldık. Bazı futbolcularımızı ilk kez oynadıkları bölgelerde görevlendirdik. Bu onlar için de bizim için de zor. İlk yarı fikstürü bizim için zordu. Dışarıda daha fazla maç oynadık. Evimizde, yeni stadımızda bütün bunların telafisini yapacağız. Bu takımdan hiçbir şüphem yok, camianın da olmasın” dedi. (İSTANBUL/DHA)