Muslera maçın sonunda yüzüyle yaptığı kurtarışı anlattı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti. Muslera maçın son anlarında yüzüyle de bir kurtarış yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, Sparta Prag karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada, "Avrupa'da hayalimiz var" ifadesini kullanarak maçı değerlendirdi. Tecrübeli file bekçisi, özellikle maçın son anlarındaki kritik kurtarışını da yorumladı.

Muslera'nın açıklamaları:

Genel Değerlendirme: "Çok güçlü bir rakibe karşı oynuyoruz. Prag'ın zaten büyük bir takım olduğunu biliyorduk. Durumları iyi, fizikleri iyi, dinamik bir takımlar aslında. İyi bir oyun oynadılar bize karşı. Bizim kazanmamız önemliydi. Prag'a avantajlı şekilde gideceğiz."

(Kurtarışlar) İşim bu. İşe yaramasına sevindim. Skor 2-2 berabereyken 3-2 yapabildik bunun sayesinde. 2 gol yemek istemezdik. 2-0, 3-0 olmayacaksa eğer ben işimi yerime getirdim. 3 puanı ve bir sonraki maç için avantajı almış olduk.

Doğrusu orada yapabileceğim tek şey topu yüzümle çıkarmamdı. Taraftarımızın finali istediğinin farkındayız ama maç maç gidiyoruz. Şu an hedefimiz Prag'daki maç."

 

 

 

(SPOR SERVİSİ)

Etiketler Muslera prag