Mülkiyeliler Birliği tesisleri açılıyor

Korona virüsü salgını nedeniyle üç aydır kapalı olan Mülkiyeliler Birliği Ayhan Açıkalın Tesisleri ve Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi hizmet vermeye başlıyor. Hafta başında alınan kararlar neticesinde Mülkiyeliler Birliği Sosyal Tesisleri ve Genel Merkezi yarından itibaren üyelerini ve misafirlerini ağırlayacak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Pandemi nedeniyle uzun bir süredir kapalı olan Mülkiyeliler Birliği Ayhan Açıkalın Tesisleri yarın Ankaralılara yeniden hizmet vermeye başlayacak. Kentin en önemli buluşma mekânlarından olan Mülkiyeliler Birliği’nin hafta başında alınan kararlar sonrasında açılması için hazırlıklar tamamlandı. Aynı dönemde kapalı olan Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi de yarın açılacak.

Mülkiyeliler Birliği tarafından konuya ilişkin yapılan duyuru şöyle:

“Değerli üyelerimiz ve misafirlerimiz,

Mülkiyelilerin ve tüm Ankaralıların buluşma noktası olan Genel Merkezimiz ve Sosyal Tesislerimiz son üç aydır salgına karşı alınan önlemler kapsamında kapalı kalmıştı. Birlik’te buluşmayı, birlikte olmayı hepimiz çok özledik. Genel Merkezimiz ve Sosyal Tesislerimizde üyelerimiz, misafirlerimiz ve çalışanlarımıza sağlıklı ve konforlu bir ortam oluşturmak için gerekli çalışmaları sürdürüyoruz. Mülkiyeliler Birliği Ayhan Açıkalın Sosyal Tesisleri 5 Mart 2021 Cuma günü tekrar hizmet vermeye başlayacaktır.

Genel Merkezimiz ve Sosyal Tesislerimizin geçici olarak kapalı kaldığı sürecin sonlanmasını özlemle bekleyen üyelerimizi ve dostlarımızı yeniden Birlik’te görecek olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Sonunda, Yeniden Birlik’teyiz!” (DUVAR)