Muhittin Böcek: Vatandaşlarımız özgürce demokrasi inancıyla oylarını kullanacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oyunu Konyaaltı Bedriye Bileydi İlkokulu'ndaki 1184 numaralı sandıkta kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek, Mahalli İdareler Seçimi’nde oyunu, Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi’ndeki Bedriye Bileydi İlkokulu’nda kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Böcek, "Ülkemiz ve Antalya'mız için son derece önemli Mahalli İdareler Seçimleri gerçekleşiyor. Ülkemizde 61 milyonun üzerinde seçmenimiz var ve Antalya'da 6 bin 66 sandık bulunuyor. 1 milyon 925 bin 935 seçmenimiz ve 913 mahallemiz var. Bu seçimlerde, vatandaşlarımız özgürce demokrasi inancıyla oylarını kullanacaklar" dedi.

Böcek, seçimlerin Türkiye ve Antalya için hayırlı olmasını dileyerek, “Seçimlerin, Atamızın 'Hiç şüphesiz dünyanın en güzel yeri' dediği güzel Antalya'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Antalya'mızda vatandaşlarımız kendilerini yönetmek istedikleri kişileri seçecekler. İnşallah hayırlı olur" diye konuştu.