Muharrem İnce ve Kemal Özkiraz arasında 'AK Parti'den destek' polemiği

Kemal Özkiraz, AK Parti'nin Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı gerekli olan 100 bin imzaya ulaşmasına destek verdiğini iddia etti. Tepki gösteren İnce ise suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrasya Araştırma şirketinin sahibi Kemal Özkiraz, İstanbul'da AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'nın, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı için gerekli olan 100 bin imzaya ulaşması için, partilileri otobüslerle seçim kurullarına götürdüğünü iddia etti.

Twitter paylaşımında AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'na ait olduğu iddia edilen Whatsapp yazışmasının fotoğrafına yer veren Özkiraz, "Akparti Beykoz ilçe başkanlığı Muharrem İnce'ye 100 bin imza için otobüs kaldırıyor. Muharrem İnce'yi niye bu kadar çok seviyorlar acaba?" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce ise Özkiraz'a "Kemal Özkiraz'ın ve CHP trollerinin yayınladığı görseller, tıpkı Özkiraz'ın akrabasının doktorluğu gibi sahte. Bu sahte belgeleri hazırlayan, yayan ve manipülasyon yapmaya çalışan alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. FETÖ yöntemleriyle sahte belge düzenleyen bu yeni tip fetöcülerle Silivri mahkemelerinde olduğu gibi mücadele edeceğiz. Aktrollerle de oktrollerle de mücadeleye devam. Ahlaklı, namuslu siyaseti size öğreteceğim" diyerek yanıt verdi.

Özkiraz da İnce'ye "Akrabamın doktorluğu bile senin muhalifliğinden daha gerçektir" karşılığını verdi. (HABER MERKEZİ)