MTV Video Müzik Ödülleri'nden Shakira'ya 'Öncü' ödülü

Bu yılki MTV Video Müzik Ödülleri'nde 4 tane adaylığı bulunan Shakira, Michael Jackson Video Vanguard (Öncü) Ödülü'nün sahibi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MTV'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Shakira'ya MTV Video Müzik Ödülleri'nde Michael Jackson Video Vanguard (Öncü) Ödülü verileceği açıklandı. Shakira, bu ödülü alan ilk Güney Amerikalı sanatçı olacak. 

NTV'nin haberine göre, 'Öncü Ödülü'nü daha önce; Beyoncé, Nicki Minaj, Madonna, Janet Jackson, LL Cool J, Jennifer Lopez, Rihanna, Justin Timberlake gibi sanatçılar kazanmıştı.  

Shakira bu yıl MTV Video Müzik Ödülleri'nde 4 dalda aday gösterildi. Karol G ile birlikte çıkarttığı "TQG" şarkısıyla 'En İyi Latin' ve 'En İyi İşbirliği' kategorisinde aday olan sanatçı, "Acróstico" ile 'En İyi Latin' kategorisinde iki kere bulunurken 'En İyi Sanatçı' kategorisinde de yarışıyor. Tüm kategorilerdeki oylama devam ediyor.

Shakira 12 Eylül'de düzenlenecek olan törende 17 yıllık aradan sonra tekrar 'MTV Video Müzik Ödülleri' kapsamında sahne alacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)