'Modern Family' oyuncusu Ed O'Neill: Mafyanın eline düşmekten kıl payı kurtuldum

'Modern Family' dizisiyle tanınan oyuncu Ed O'Neill, ünlü olmadan önce mafyanın eline düşmekten kıl payı kurtulduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Modern Family' dizisinde canlandırdığı Jay Pritchett karakteriyle tanınan oyuncu Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson'ın sunduğu 'Dinner on Me' adlı podcaste konuk oldu. O'Neill, oyunculuk kariyerine başlamadan önce büyük bir çıkmaza girdiğini açıkladı. 

Oyunculuğa başlamadan önce bazı mafya üyeleriyle ilişkisi olduğunu belirten Ed O'Neill, "Organize suçlarda arkadaşlarım vardı" dedi. O dönemler Jimmy adlı bir arkadaşının kendisine, "Benim için bu tür şeyler yapabilirsin, seni koruyacağım, sana kolay işler vereceğim. Bu konuda iyisin. İyi para kazanabilirsin" dediğini aktaran O'Neill, kendisinin ise bu teklife "Düşünmeme izin ver. Bilmiyorum, oyunculuk için şehirden ayrılmam gerekebilir" diye yanıt verdiğini belirtti. 

OYUNCU OLMAYA O AN KARAR VERDİ

Daha sonra babasının kendisine "Seni Jimmy ile gezerken gördüm. Sana bir soru sormak istiyorum. Sen hapis yatabilir misin? Bu yola girersen sürekli hapse düşerek yaşayabilir misin?" diye sorduğunu belirten Ed O'Neill, o an oyuncu olmaya karar verdiğini ifade etti. 

Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan oyuncu, Al Pacino ile küçük bir sahne paylaştı. Oyuncu, 2009-2020 yıllarında yayınlanan 'Modern Family' dizisindeki Jay Pritchett karakteriyle tanınıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)