Mizah programı 'Meksika Açmazı' beyazperdeye taşındı

Bugüne kadar 20 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan mizah programı Meksika Açmazı, beyazperdeye taşındı. Film, 17 Kasım 2023'te izleyicilerle buluşacak. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın podcast olarak başlattığı, 20 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan mizah programı Meksika Açmazı, sinema seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kapadokya’dan sonra İstanbul çekimleri de tamamlanan filmde üçlü kendi karakterlerini canlandırıyor.  

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam'ın Spotify, Karnaval.com, iTunes gibi platformlarda yayınlanan podcast programı 'Meksika Açmazı', bugüne kadar 65’ten fazla sahne gösterisiyle 50 binden fazla seyirciye ulaştı. 

Yönetmenliğini Alper Mestçi’nin yapımcılığını Muhteşem Film ve TME Films’in ortaklaşa yürüttüğü film, 17 Kasım 2023’te sinemalarda olacak.

"Meksika Açmazı"nın senaryosu şöyle:

Aldıkları bir iş teklifi üzerine farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden Meksika Açmazı ekibi, komik olayların içerisinde birbirleriyle olan ilişkilerini sorguladıkları birçok açmaza düşerler. Dostlukları aşk, para, kıskançlık ve entrikalarla sınanır. Ancak yaşadıkları olumsuz deneyimlerin üstesinden, her zamanki gibi mizahın ve neşenin gücüyle gelirler. Meksika Açmazı ekibinin kendi içerisindeki anlaşmazlıkları, problemler karşısındaki tepkileri izleyiciye 'Ben olsam ne yapardım?' sorusunu sorduracak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)