Milor'dan Sarıgül'e 'patlıcan' yanıtı: Erzincan tulumu...

Yemek eleştirmeni Milor, 'patlıcan' paylaşımı üzerinden videolu Erzincan çağrısı yapan Mustafa Sarıgül'e yanıt verdi: Erzincan tulumu yemekten sıkılan da hayattan sıkılmış demektir...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Daha önce sosyal medyada 'menemen soğanlı mı olur, soğansız mı' tartışmasıyla yeni bir akım başlatan yemek eleştirmeni ve akademisyen Vedat Milor'un bu defa CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'le yaşadığı diyalog gündem oldu. 

Sosyal medyayı aktif kullanan Milor önceki gün X (Twitter) hesabından "Patlıcan yemekten sıkılan, hayattan sıkılmış demektir." paylaşımı yaptı. 

Milor'a yanıt veren binlerce kişi arasında sosyal medyayı aynı şekilde etkili kullanan CHP'li Mustafa Sarıgül de vardı. Sarıgül "Sende en iyi ne varsa, dostuna onu ver. Mevlana." notuyla Milor'u etiketleyerek paylaştığı videoda "Sevgili Vedat, bak canım kardeşim. Sana bir şey söyleyeyim. Senin canın can da Erzincanlınınki patlıcan mı? Bırak patlıcanı. Gel can Erzincan'a da tulum peynirini gör. Cimin'in üzümünü gör. Kemah'ın tuzunu gör Vedat, Vedat, Vedat." dedi. 

Vedat Milor ise Sarıgül'e 2 gün sonra cevap verdi: "Erzincan tulumu yemekten sıkılan da, hayattan sıkılmış demektir." 

Milor'un bu yanıtı da binlerce beğeni aldı. (HABER MERKEZİ)