Milli Yol Partisi: İddialar asılsız, kararımızı bu hafta açıklayacağız

Milli Yol Partisi, kamuoyunda Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda kimi destekleyeceği kararı ile ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.      

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmayacağını açıklayan Milli Yol Partisi, hangi adayı destekleyeceği ile ilgili kamuoyunda çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.                

Daha önce hangi adayı destekleyeceklerini 9 Nisan'a kadar açıklayacaklarını belirten Milli Yol Partisi’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye’deki siyasal tıkanmışlığın aşılması için Milli Yol Partisi kuruluş felsefesi çerçevesinde siyasal çalışmalarına devam etmektedir. Milli Yol Partisi’nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir kararı yokken, bu çalışmaları üzerinden kamuoyunda Cumhurbaşkanlığı desteği konusunda algı oluşturulmak istenmektedir. Milli Yol Partisi’nin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda kimi destekleyeceği kararı olmadığı halde kamuoyunda çıkan haberler asılsızdır. Bu hafta içerisinde Milli Yol Partisi kararını açıklayacaktır. Kamuoyuna duyurulur." (HABER MERKEZİ)