Milano'da patlama: 1 yaralı

İtalya'nın Milano kentindeki Porta Romana mahallesinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından pek çok araç alevler içinde kaldı. Olayda bir kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İtalya'nın kuzeyindeki Milano kentinde bir patlama meydana geldi. SkyTG24 haber kanalı, patlamanın ardından pek çok aracın alevler içinde kaldığını aktardı. İtalya itfaiyesi, patlamada bir kişinin yaralandığını, olayda can kaybı yaşanmadığını açıkladı.

BELEDİYE BAŞKANI: TERÖR SALDIRISI DEĞİL

Reuters haber ajansının aktardığına göre, Milano Belediye Başkanı Giuseppe Sala olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın bir terör saldırısı ya da bir suç eylemi olmadığını söyledi. Sala, durumun kontrol altında olduğunu bildirdi.

Yerel polis, patlamadan hemen sonra yerel basına yaptığı açıklamada bir kamyonetin ateş aldığını aktarmıştı. İtalya medyası da patlamanın oksijen gaz tüpleri taşıyan bir kamyonetten kaynaklandığını yazmıştı. SkyTG24'ün olayın yaşandığı Porta Romana mahallesinden yaptığı yayında siyah bulutların yükseldiği ve itfaiye ekiplerinin olay yerinde olduğu görülmüştü. (DIŞ HABERLER)

Etiketler milano patlama italya