Mick Jagger'dan nişan iddialarına yanıt: 'Eksik bilgiye dayalı dedikodu'

İngiliz müzisyen Mick Jagger, Melanie Hamrick ile nişanlandığı iddialarını yalanladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'ın 2014'ten beri birlikte olduğu Melanie Hamrick ile nişanlandığı iddiaları yalanlandı. Jagger'ın temsilcisi, The Independent'a yaptığı açıklamada söylentileri, "eksik bilgiye dayalı dedikodu" diye yalanlayarak, çiftin nişanlandığının "doğru olmadığını" söyledi. 

Söz konusu iddialar, eski bir balerin olan Melanie Hamrick'in parmağında yüzükle görüntü vermesinin ardından ortaya atılmıştı. Metro gazetesine konuşan bir kaynak, yakın zamanda New York'a yaptığı bir gezi sırasında Melanie Hamrick'in "Amerikan Bale Tiyatrosu'nda olduğunu ve arkadaşlarına Mick ile nişanlandığını söylediğini" öne sürmüştü. 

The Mirror gazetesinde de kaynakların, "Yüzüğünün nişan yüzüğü olduğu çok net. Onlar nişanlandı. Ailesi de nişanlanmalarından dolayı heyecanlı" ifadeleri yer almıştı.

'ANI YAŞAYAN BİR İNSANIM, KİM BİLİR' DEMİŞTİ

Rolling Stones grubu üyesi Mick Jagger ile Melanie Hamrick, 2014'ten bu yana birlikte. Çiftin 2016'da Deveraux Octavian Basil Jagger adını verdikleri oğulları dünyaya gelmişti. 

Daha önce People Dergisi'ne konuşan Melanie Hamrick, kendini hiç evlenirken görüp görmediği sorulduğunda, "Bilmiyorum. Ben anı yaşayan bir insanım, yani kim bilir" yanıtını vermişti.

Mick Jagger'ın Melanie Hamrick ile birlikteliğinden doğan oğlunun yanı sıra yedi çocuğu daha var.